Cerrad op Cersaie 2023

Het is bijna zo ver: de Cersaie 2023-beurs in Bologna! De editie van dit jaar vindt plaats van 25 tot 29 september en belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor iedereen die houdt van schoonheid en innovatie op het gebied van keramiek, badkamerinrichting en interieurontwerp. Tijdens de beurs presenteren veel fabrikanten een breed assortiment van hun nieuwe producten. Ook Tegelmonsters is van de partij!

Cerrad x La Mania: waar kunst en interieur samenkomen

Cerrad is een samenwerking begonnen met La Mania, waar we veel van verwachten te zien op de Cersaie-beurs! De Cerrad x La Mania-lijn omvat 4 gres tegelcollecties geïnspireerd door de schoonheid van de wereld om ons heen, verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en oppervlakteafwerkingen. Hieronder vallen 6 mm dunne slabs van 120×280 cm, met unieke, artistieke ontwerpen en een originele oppervlakteafwerking – lappato cristal silk.

De nieuwste collecties, Brazilian Quartzite, Ceppo Nuovo, Modern Concrete, Marmo Thassos en Morocco, zullen je in staat stellen unieke en originele ruimtes te creëren. Laat je inspireren, combineer ze met je visie op een ideaal interieur en creëer je eigen persoonlijke stijl. Tegels uit het nieuwe concept zijn perfect geschikt voor elke ruimte vanwege hun diversiteit in kleur en formaat, waarbij de enige beperking je eigen verbeelding is.

Binnen deze collecties zijn er veel tegels in diverse formaten. De grote tegels geven het gevoel van een uniform oppervlak, dat lijkt op marmer. Door de kleinere tegels te gebruiken, kun je interessante, unieke looks creëren. Mat of gepolijste tegels maken het mogelijk om grote oppervlakken van muren en vloeren te bedekken. Vervolgens kun je opvallende tegels gebruiken om decoratieve elementen binnen die ruimtes te creëren. Cerrad x La Mania brengt kunst en design samen, waardoor je de mogelijkheid hebt om je interieur te transformeren in een meesterwerk van creativiteit en schoonheid.