Groene tegels en meer mooie tegeltrends

groene tegels

Ook in de keuze van tegels kun je de laatste en mooiste trends volgen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe badkamertegels, buitentegels of tegels voor in de keuken. Naast een uitgebreide collectie met tijdloze tegels, hebben wij ook prachtige eigentijdse collecties die meegaan met de actuele trends. Laat je inspireren door deze stijlvolle tegels, zoals groene tegels.  

Groene tegels

Groene tegels zijn dé trend van 2020. De sfeervolle en natuurlijke uitstraling maken de kleur populair en op veel plekken geschikt. Je komt de tegels in verschillende groentinten overal tegen, van een moderne badkamer tot in de horeca. Daarom kun je de tegel dus op bijna elke plek toevoegen voor een eigentijdse, warme look.

Visgraatpatroon met tegels

Daarnaast het visgraatpatroon terug van weggeweest. Het patroon heeft zich teruggevochten naar een prominente plek op het tegeltoneel en is inmiddels weer overal te vinden. Je kunt een visgraatpatroon natuurlijk met hout leggen, maar ook tegels met een houtlook zijn ontzettend populair. Ze zijn gemakkelijker in onderhoud en geven en net zo warme uitstraling. Bekijk hier wat voor bijzondere stijlen je kunt maken met tegels.

Kleuren

Sowieso komt er weer meer kleur in het interieur. Niet alleen groene tegels zijn populair, ook blauw of geel wordt weer gelegd. De gedurfde kleuren zorgen voor een hippe, levendige uitstraling. Je kunt ze met elkaar combineren, maar ook alleen een blauwe of gele tegel doet het goed. Laat je inspireren door deze unieke gekleurde tegels en durf een eyecatcher te creëren.

Bijzondere accenten: design tegels

2020 lijkt het jaar van bijzondere kleuren, stijlen en accenten te zijn. Er zijn dan ook behoorlijk wat design tegels met unieke vormen en patronen uitgekomen, die een eigenzinnige twist geven aan elke ruimte. Kies je voor een grafische vorm, of ga je voor speelse, natuurlijke patronen? Dit is het jaar van jouw eigen stijl.