Ons kantoor krijgt een nieuwe showroom!

Opwindend nieuws vanuit ons kantoor aan de Proostwetering 16A in Utrecht: we krijgen een nieuwe showroom! Onze bouwvakkers zetten zich  in om een nieuwe Graniti Fiandre showroom te creëren. De metamorfose is in volle gang en de showroom zal de kenmerkende slabs van Fiandre tonen.

Voor (interieur)architecten, projectontwikkelaars en ontwerpers wordt dit een waardevolle toevoeging, want hier zullen niet alleen samples te vinden zijn, maar er zal ook veel informatie beschikbaar zijn over deze hoogwaardige designs. In deze showroom zal het nieuwste aanbod van het hoogste segment design te zien zijn.

Graniti Fiandre is een beroemd merk dat synoniem staat voor innovatie en vakmanschap in de wereld van tegels. Hun unieke slabs zijn een samensmelting van esthetiek en duurzaamheid. En nu, bij ons in Utrecht, kunnen jullie deze collectie uitgebreider bekijken dan waar dan ook in Nederland.

De opening van onze mooie showroom zal plaatsvinden zodra alle laatste details zijn afgerond. We kunnen niet wachten om jullie binnenkort uit te nodigen om onze fonkelnieuwe Graniti Fiandre showroom te ontdekken!

 

Volg onze socials om op de hoogte te blijven van de verbouwing en mooie (before and after) foto’s.