Tegelmonsters FAQ

Kan ik samples aanvragen voor mijn schoolproject?

Wij werken enkel B2B, dus wij verzenden enkel samples naar bijvoorbeeld projectontwikkelaars, interieurontwerpers of architecten. Toch willen wij studenten graag helpen. Studenten kunnen bij ons in de showroom langskomen om kosteloos verschillende stalen mee te nemen voor hun schoolproject.

Wat is de levertijd bij een bestelling?

Uw pakket wordt binnen 2-3 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Beschikken jullie ook over prijzen?

Wij kunnen u niet zomaar informeren over prijzen. Hiervoor kunnen we u wel doorverwijzen naar de dichtstbijzijnde showroom bij u in de buurt. Hier kunt u contact opnemen over de prijs en de levertijd.

Wat zijn de voordelen van gerectificeerde tegels?

Gerectificeerde tegels hebben strakke, rechte en op maat gezaagde kanten en hoeken. De tegels zijn na het bakproces nog eens verzaagd en zijn dus maatvast. Tegels met recht gezaagde zijkanten zijn wat strakker te plaatsen en daardoor is er een minimale voeg nodig.

Welke tegels zijn geschikt voor buitentoepassingen, zoals terrassen en zwembaden?

Buitentegels zijn dikker dan tegels voor binnen. Dit komt omdat een buitentegel meer te verduren heeft. In ons assortiment beschikken wij over buitentegels met een dikte van 2cm.

Bezorgen jullie ook tegels?

Zelf hebben wij geen voorraden in ons magazijn, enkel samples van onze collecties. Mocht u tevreden zijn met de samples en deze graag willen bestellen, kunnen wij u doorverwijzen naar de dichtstbijzijnde showroom.

Worden de samples kosteloos verzonden?

Wij vergoeden de verzendkosten voor u.

Mijn samples zijn gebroken tijdens de zending, wat nu?

Mocht een sample gebroken zijn aangekomen op uw adres, neem dan contact met ons op zodat wij een nieuwe sample voor u kunnen regelen.

Zijn de tegels ook te bekijken in een showroom?

Wij hebben niet alles in onze showroom wat er op onze website staat, wel hebben wij veel verschillende designs opgesteld in onze architectenshowroom. Contacteer ons gerust als u wilt langskomen.

Zijn alle tegels op voorraad?

Wij hebben van alle collecties samples liggen, maar geen grote aantallen in voorraden. Mocht u tegels willen bestellen voor een project, kunnen we u doorverwijzen naar de dichtstbijzijnde locatie voor u in Nederland.

Bij wie kan ik terecht voor vragen?

Mocht u vragen hebben over trends, de collectie of zelfs technische vragen staan wij voor u klaar. Achter Tegelmonsters schuilt een professioneel team met veel kennis. U kunt ons bereiken via info@tegelmonsters.nl of +31 (0) 30 261 04 01

Wat zijn de trends op het gebied van tegelontwerp en kleuren?

Volg ons op onze social media om op de hoogte te blijven van de laatste trends en noviteiten

@Tegelmonsters.nl