Kennisbank

Op deze pagina publiceren wij video’s en artikelen over tegels, trends en technische specificaties, maar ook delen wij video’s van toffe collecties of installatie-instructies van bijvoorbeeld groot formaat tegels. Heeft u nog vragen of een tegeltastische toevoeging voor onze kennisbank of de veelgestelde vragen, laat het ons dan weten via info@tegelmonsters.nl!

Videos

Slabs oftewel XXL tegels zijn vaker moeilijker te snijden dan ander formaat tegels. Wil jij weten hoe je XXL tegels zaagt? Bekijk deze video of lees ons artikel hieronder.

Elk jaar staan onze fabrieken op de Cersaie beurs in Bologna, Italië. Hier tonen onze fabrieken al hun noviteiten voor het komende jaar met hier een voorbeeld van onze Spaanse fabrikant Pamesa Ceramica.

artikelen

Buitentegel

Tegels voor in de tuin

Een mooi en functioneel terras is een waardevolle toevoeging aan elk huis. Terrastegels vormen de basis van zo’n buitenruimte, waardoor ze van essentieel belang zijn

Lees verder »

ECHT HOUT OF EEN HOUTTEGEL?

De warme en natuurlijke uitstraling van houten vloeren heeft altijd aantrekkingskracht gehad. Maar wat als je die esthetiek kunt combineren met duurzaamheid en onderhoudsgemak? Dat

Lees verder »