Over ons

Onze missie is om jou als architect, projectbegeleider of retailer te ondersteunen in het maken van een juiste keuze voor wand- en vloertegels. Wij bieden tegelmonsters aan uit de meest recente collecties van een aantal hoogstaande tegelfabrikanten uit heel Europa.

Nieuw project? Proficiat, dit is nog maar het begin! Er komt namelijk nogal wat kijken bij het kiezen van de juiste tegels. Daarom willen wij zoveel mogelijk informatie beschikbaar stellen voor jou als professional. Wij delen graag creatieve concepten waarmee wij jou kunnen inspireren. Daarnaast kun je bij ons altijd terecht voor jouw technische vragen en denken wij mee voor goede oplossingen voor jouw uitdagende projecten!

Weinig tijd? Bestel in een paar klikken gratis de tegelmonsters!

Onafhankelijk

Als onafhankelijk kenniscentrum kan je bij ons terecht met al je vragen over keramische tegels. Onze databases zijn afkomstig van verschillende keramische tegelfabrikanten die met ons samenwerken. Met al die informatie willen we jou helpen de juiste keuze te maken!

Reactief

Wij geven jou ruimte om je aandacht te besteden aan datgene wat jou het meeste energie geeft. Wij creëren geen extra werk met ongewenste e-mails en telefoontjes. Daarom geven wij jou de vrijheid om ons te benaderen. Bel ons op werkdagen (ma-vr) óf stuur een e-mail! Bij TegelMonsters ben jij aan zet. Vertel ons wat je nodig hebt, van de juiste tegelmonsters tot informatie en advies. 

kennis

Wij helpen jou met de informatie die jij nodig hebt. Met echte bouw- en tegelexperts staan wij elke dag voor je klaar. Wij bieden jou gratis tegelmonsters, informatie en hulp. Vergroot je kennis en kom met ons in contact!

Vandaag inspiratie, morgen op je bureau!

Het Kennis- En Informatieplatform Voor Keramische Tegels!