Tegelmonsters voor tegelmonsters

Ben jij een Tegelmonster?

Je leest het goed, een tegelmonster! Wellicht iets waar je nog nooit van hebt gehoord, maar misschien ben jij er ook wel één. Tegelmonsters zijn mensen die altijd op zoek zijn naar nieuwe ideeën en concepten, iemand die creatief is en inspiratie zoekt, en dit allemaal op tegelgebied. Mogelijk ben je een (interieur)architect die vaak op zoek is naar de juiste tegels voor een project. Bij Tegelmonsters ben je als tegelmonster op het juiste adres. Onze missie is om jou te ondersteunen in het maken van de juiste keuzes voor wand- en vloertegels, en wij helpen jou graag bij jouw project met de juiste samples.

Tegelmonsters voor jouw project

Nieuw project? Proficiat, dit is nog maar het begin! Er komt namelijk heel wat kijken bij het kiezen van de juiste tegels. Daarom is het hebben van verschillende tegelsamples erg handig! Vanuit onze showroom delen wij graag creatieve concepten waarmee wij jou inspireren. Daarnaast kun je bij ons altijd terecht met jouw technische vragen en denken wij mee aan goede oplossingen voor jouw uitdagende projecten! Wij helpen jou met de informatie die jij nodig hebt. Met echte bouw- en tegelexperts staan wij elke werkdag voor je klaar. Wij bieden gratis tegelmonsters aan, informatie en hulp vanuit onze Tegelmonsters architectenshowroom.

Architectenshowroom
Onze Tegelmonsters architectenshowroom is gevestigd in Utrecht. In de Tegelmonsters showroom vind je allerlei soorten samples van alle soorten tegels die je maar kunt bedenken. Wij hebben niet alleen grote tegelslabs van wel drie meter hoog, maar wij beschikken ook over de kleinste mozaïeken. Hiernaast helpen wij jou te inspireren met onze moodboardtafels en concepten. Mocht je interessante samples zien en ze willen meenemen? Dan is dat helemaal geen probleem! In onze architectenshowroom hebben wij wel honderden verschillende tegelsamples liggen die je gratis kunt meenemen, allemaal ter ondersteuning voor jouw project.

De juiste keuze
Tegelmonsters is de juiste keuze voor jou! Tegelmonsters biedt jou graag de juiste ondersteuning die jij kan gebruiken tijdens je werkzaamheden. Wij helpen je niet alleen met de samples, maar ook met de juiste technische informatie tot aan communicatie met de juiste leverancier. Mocht het je bijvoorbeeld niet uitkomen om onze Tegelmonsters architectenshowroom te bezoeken, geen probleem! Wij laten jou graag onze Tegelmonsters ideeën ervaren via onze website. Via onze website bestel je makkelijk en gratis binnen 1 minuut jouw tegelsamples. Vandaag besteld is morgen op je bureau!