De voor- en nadelen van mozaïektegels

Mozaïektegels bij jou thuis

Mozaïektegels zijn kleine dunne tegels. Ze zijn in het algemeen niet dikker dan 4 mm. Doordat de mozaïektegels zo dun zijn, kan je ze gemakkelijk over je oude tegels heen leggen. Fijn, want dan heb je dus minder sloopwerk! Dit zou dus een goede reden kunnen zijn om voor mozaïek te kiezen voor de keukentegels. De mozaïektegels heb je in matjes waardoor je geen losse tegels meer hoeft te gebruiken. Het gebruik van de matjes is ook handig voor ronde wanden. Maak van je keuken een blikvanger en gebruik mozaïektegels op de wand. Je kan een hele wand van de keuken bekleden met mozaïektegels, maar je kan bijvoorbeeld ook alleen een stuk boven het aanrecht betegelen met mozaïektegels. Wil je een accent leggen met mozaïek? Breng dan een strook aan, van boven naar beneden op de wand.

Sfeer in de keukentegels
Mozaïektegels zijn een juiste keuze voor in jouw keuken. De mozaïektegels worden het meest gebruikt als achterwand. Dat geeft een uniek resultaat in de keuken. Met de prachtige, kleine mozaïektegels creëer je een sfeervolle en mooie keuken. Mozaïektegels zijn er in zoveel verschillende vormen en kleuren. Wil je liever een rustige sfeer betreft jouw keukentegels? Denk dan aan lichtgekleurde mozaïektegels. Wil je een bijzondere en unieke uitstraling in je keuken? Kies dan voor bijzondere kleuren en vormen.

De juiste kleur voor de keukentegels
Als je mozaïektegels wilt toepassen in je interieur dan is er veel keuze uit verschillende kleuren, een kleur kiezen kan dan erg lastig zijn. Het gebruik van donkere kleuren keukentegels straalt vaak luxe uit, maar je hebt kans dat je ruimte kleiner gaat lijken dan dat het daadwerkelijk is. Bij het gebruik van lichtere kleuren keukentegels heb je dat niet, maar het nadeel is dan dat je snel vuil ziet. Er zijn veel verschillende kleurencombinaties mogelijk met mozaïek. Uiteindelijk moet het ook passen bij jouw interieur en smaak.

Mozaïektegels voor in de keuken
Vaak wordt er gebruikgemaakt van mozaïek om unieke keukentegels te realiseren. Het mozaïek creëert een mooi effect en wordt veelal boven het keukenblad toegepast. Veelal wordt het materiaal van de mozaïektegels als ook de kleur gecombineerd met bijvoorbeeld de vloertegels, zodat jouw keuken een mooi geheel vormt. Dus ben je opzoek naar keukentegels en wil je wat speciaals, dan kun je kiezen voor mozaïektegels.

Gemakkelijker keukentegels kiezen
Zoveel mogelijkheden voor keukentegels, maar ook zoveel wensen. Daarnaast houden we van simpel en bieden we daarom de mogelijkheid aan om een gratis mozaïektegelmonsters te bestellen. Zo wordt het voor jou gemakkelijker om keukentegels te kiezen. Onze missie is om jou te ondersteunen in het maken van een juiste keuze voor de juiste keukentegels. Bestel daarom Hier een tegelmonster zodat je de juiste keuze kan maken voor jouw keukentegels. Wie weet zijn de Mozaïektegels toch wat voor jou.