TEGELS VOOR BIJ HET ZWEMBAD

Tegels zijn vooral heel mooi maar ook erg handig betreft onderhoud bij het zwembad. Maar welke tegel is juist voor bij het zwembad?

De ideale keuze voor tegels bij een zwembad is een keramische tegel. De tegels zijn gemakkelijk te onderhouden en kunnen goed tegen chemicaliën en andere zuren stoffen.

Het is belangrijkste bij het kiezen van de juiste tegel voor bij je zwembad dat je kijkt naar de slijtwaarde , antislip en de kleurvastheid. Hierdoor hou je rekening mee hoelang de tegel mee gaat bij je zwembad en of de tegel wel de perfecte optie is.

Bij het verder kiezen van de juiste tegel voor bij je zwembad moet je vooral geen gepolijste tegel kiezen dit kan erg gevaarlijk zijn. Kies dan vooral voor een tegel die genoeg ruwheid heeft. Bij het uitkiezen van tegels is het ook handiger om een lichtere tegel uit te kiezen.

Door de warmte kunnen donkere tegels in combinatie met zon erg warm worden. De kans op verbranding van de voeten is dan groter. De beste tegels die je kunt gebruiken bij een zwembad:

Reliëf tegels

Er is een breed aanbod voor tegels bij het zwembad. Een veilige optie is een reliëf tegel doordat het water er tussen glijdt voorkom je dat er iemand uitglijd. Wij beschikken over de collectie Kingsdeck als reliëf tegel.

Mozaïek

Mozaïek tegels zijn ideaal voor bij het zwembad omdat door de kleine tegels er bijna geen kans is op uitglijden. De antislip van de mozaiek tegels worden versterkt doordat er veel voegen zijn.

Niet alle mozaiek tegels zijn bestemd voor bij het zwembad. Dat komt omdat niet elke mozaïektegel goed tegen de chemicaliën en chloor kan.

Het is belangrijk dat je de juiste mozaiek kiest die er tegen bestemd zijn en hard genoeg zijn zodat het niet gemakkelijk slijt.

Bekijk ons assortiment aan tegels en vraag je gratis samples aan!