Een sprankelend huis: metallic tegels voor een luxueuze look

In onze vorige blog, waar we onze ervaringen deelden van de Cersaiebeurs in 2023, hebben we al laten doorschemeren dat metallic tegels een opvallende verschijning waren. De karakteristieke glans van metallic tegels voegt een uniek en opvallend element toe aan je wanden en vloeren. Ze geven je ruimte een stoere, robuuste en industriële uitstraling. Hoewel ze eruitzien als metaal, zijn metallic tegels eigenlijk gemaakt van keramiek. Dit betekent dat ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn, waardoor ze zowel een stijlvolle als praktische keuze zijn.

Metallic tegels 
Met hun moderne afwerking voegen metallic wandtegels direct een gevoel van luxe en elegantie toe aan elke ruimte. Het reflecterende oppervlak vangt het licht op en creëert prachtige effecten die de ruimte groter en helderder laten lijken. Of je nu kiest voor subtiel zilver of gedurfd goud, metallic wandtegels kunnen de perfecte aanvulling zijn op elk interieur. Naast wandbekleding kunnen metallic tegels ook een indrukwekkende vloer creëren. Of je nu een entreehal wilt transformeren of een statement wilt maken in de woonkamer, metallic vloertegels kunnen een onderscheidende uitstraling bieden.

Metallic tegels in de keuken
De keuken is een ruimte waar functionaliteit en stijl samenkomen, en metallic tegels voegen een vleugje verfijning toe aan deze belangrijke leefruimte. Of je nu een moderne keuken hebt of een meer traditioneel ontwerp, metallic tegels kunnen een eigentijdse en opvallende uitstraling creëren. Bronzen metallic tegels kunnen een warme en uitnodigende sfeer in de keuken brengen, terwijl zilveren of koperen metallic tegels een chique en trendy element toevoegen. De afwerking van metallic tegels is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze een praktische keuze zijn voor een ruimte waar gemorst en geknoeid kan worden.

Een glanzende badkamer
In de badkamer draait alles om ontspanning en rust, en metallic tegels kunnen een vleugje luxe toevoegen aan deze persoonlijke oase. Wandtegels in metallic tinten zoals goud of zilver kunnen een gevoel van glamour creëren, terwijl tegels met een metallic patroon een unieke en artistieke uitstraling bieden. Het reflecterende oppervlak van metallic tegels kan het natuurlijke licht in de badkamer weerkaatsen, waardoor de ruimte helder en uitnodigend aanvoelt.

Wij hebben bijvoorbeeld de Alloy collectie van Pamesa in ons assortiment.