ACTIVE SURFACES: tegels die het tijdperk van innovatie inluiden

In een wereld waarin design en gezondheid belangrijk zijn, zijn ACTIVE SURFACES®-tegels, gemaakt door Graniti Fiandre. Deze tegels zijn gemaakt na 10 jaar Italiaans onderzoek, waarbij Iris Ceramica Group en de Universiteit van Milaan samenwerkten. Deze tegels zijn uniek omdat ze de lucht kunnen reinigen, antibacterieel zijn en werken tegen virussen. Ze hebben alle belangrijke certificaten en patenten. Er zijn vier belangrijke eigenschappen die deze tegels onderscheiden:

  1. Ze maken de lucht schoon: deze tegels kunnen vieze dingen in de lucht altijd weghalen, zelfs de gevaarlijke dingen. Ze gebruiken gewoon licht en lucht in de ruimte. Dit helpt om de lucht binnen schoon te houden.
  2. Ze zijn antibacterieel en werken tegen virussen: de fotokatalyse die ACTIVE SURFACES® induceert, vernietigt bacteriën en virussen die in contact komen met het oppervlak, zelfs in het donker. Dit is bewezen effectief te zijn, zelfs tegen gevaarlijke ziekteverwekkers zoals MRSA en virussen zoals het H1N1-griepvirus.
  3. Ze helpen tegen vieze geuren: ACTIVE SURFACES® kunnen effectief de moleculen afbreken die verantwoordelijk zijn voor onaangename geuren, waardoor een frisse en aangename atmosfeer wordt behouden.
  4. Ze zijn zelfreinigend: De tegels zorgen ervoor dat vuil niet goed aan het oppervlak kan blijven plakken. Daarom zijn ze makkelijker schoon te maken. Je hoeft niet zo vaak sterke schoonmaakmiddelen te gebruiken.

Deze tegels zijn goed voor veel plaatsen waar hygiëne en gezondheid belangrijk zijn. Ze kunnen in huizen, hotels, restaurants, ziekenhuizen, en meer worden gebruikt. Je kunt ze op vloeren en muren zetten, binnen en buiten. Ze zijn ook goed voor meubels die mensen vaak aanraken, zoals in keukens. De tegels komen in veel verschillende maten en zien er mooi uit. Ze gebruiken speciale materialen om al deze dingen te kunnen doen. Het is een technologie uit Italië en het blijft steeds beter worden. ACTIVE SURFACES® zijn de toekomst van tegels. Ze laten zien dat design en functionaliteit samen kunnen gaan om onze omgeving beter te maken.

https://www.youtube.com/watch?v=SM_eUBt6EoA&t=7s