Hypertouch: innovatie in tegelontwerp en domotica

Iris Ceramica Group introduceert Hypertouch-tegels. Deze tegels brengen design naar een hoger niveau dankzij slimme technologie. Je kunt deze keramische tegels activeren door er gewoon lichtjes op te tikken. Zodra je dat doet, gebeurt er iets bijzonders: de tegels kunnen lichten aan- en uitzetten, audiovisuele apparaten bedienen en zelfs de kamertemperatuur regelen. En het beste is dat je geen lelijke schakelaars of knoppen nodig hebt, want alles zit in de tegels zelf.

Met Hypertouch kunnen keramische oppervlakken je ruimte transformeren en tot leven brengen. Deze technologie is exclusief ontwikkeld door Iris Ceramica Group en kan worden gebruikt op de tegels uit verschillende collecties. Je kunt nu je interieur ontwerpen op een manier die past bij modern wonen, met alle gemakken binnen handbereik.

Hypertouch is ook beschikbaar met speciale eigenschappen, zoals antimicrobiële bescherming tegen ziektekiemen en geuren, wat de tegels ook hygiënisch maakt.

Ontwerpers kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en zelf bepalen waar je de tegels kunt activeren. Je kunt ook eenvoudige pictogrammen gebruiken om aan te geven waar de activatie plaatsvindt. Dat zijn vaak minimale, transparante pictogrammen die gemakkelijk kunnen worden aangebracht en geschikt zijn voor alle kleuren en afwerkingen. Het installeren van Hypertouch is eenvoudig en kan worden gedaan door een professional. De Hypertouch Dali kit heeft wel 64 verschillende configureerbare opties, zoals het dimmen van het licht of het aanzetten van de televisie.

Hypertouch opent de deur naar een spannende wereld van tegelontwerp en slimme technologie.